Presa

SOUND  [ON]   [1]  [2]  [3]     [ MAI MULTE MELODII ]

 

"Ascesiunea lui Gabriel Dorobantu poate servi drept exemplu tuturor acelora care cred cu tarie in steaua lor, in idealul artistic pe care vor sa-l atinga: forta talentului invinge in cele din urma orice obstacol.Graitor este faptul ca el, in 1993, la Mamaia a obtinut doar o ... mentiune! Cine mai vorbeste astazi de multi dintre cei care au primit distinctii mai stralucitoare ? Cu o preocupare continua pentru textul poetic si cuvantul cantat  ( este si un inzestrat poet ), pentru distinctie scenica si educatie muzicala, Gabiel Dorobantu abordeaza cu egal talent cantecul de dans, cel de intensitate dramatica si melodica, slagarul de factura meridionala."

                                                                                                     Octavian Ursulescu

"Gabriel Dorobantu este ceea ce se poate numi un tanar frumos, caruia calitatea de interpret de muzica usoara ii sporeste , fara indoiala, succesul la liceene si nu numai. Stand de vorba cu el ai satisfactia sa constati ca este inteligent si ca a fost din capul locului, preocupat de pregatirea sa muzicala, la fel ca si marii profesionisti."

Eugen Comarnescu -Libetatea

 

"Sunt ani buni de cand urca pe scena unui festival, ca interpret de muzica usoara, un tanar aproape necunoscut. A trecut mult timp de atunci, dar Gabriel Dorobantu cu tenacitate si ambitie a razbit spre primele randuri."

Monna Voinescu - Weekend Magazin

 

"Gabi Dorobantu nu a ajuns intamplator vedeta . El nu este numai inzestrat de Dumnezeu cu o voce extraordinara ci si cu  un mare talent interpretativ. Se numara printre acei putini barbati ai mileniului al treilea care exceleaza la capitolul - bune maniere. Gabi s-a mentinut pe linia lui  si a stiut ca are locul rezervat in sufletul publicului, loc pe care nu-l va pierde. Este unul dintre ultimii romantici ai mileniului al treilea si din pacate pentru femeile care prefera stilul gentelmen, putini ca el mai exista pe plaiurile mioritice."

                                                                               Eveniment magazin


"Recitalul lui Gabriel Dorobantu, pe scena Palatului National din Chisinau, a fost un triumf fara nici o exagerare. Intr-o forma de zile mari Gabi a cantat, ca intotdeauna ,  live a avut o tinuta si o evolutie in scena comparabile cu ale marilor vedete de pretutindeni. Scena s-a acoperit cu flori si Gabi a marturisit ca nu a primit atatea buchete niciodata. Sa mai spun ca este dotat din plin cu simtul umorului..."

                                                                                             Dan Mihaescu

 

"Campion al slagarului meridional, Gabriel Dorobantu are curajul sa iasa pe piata cu un nou album - C'est la Vie. Fara sa-l interese ca in jurul lui se canta hip-hop si dance ... sau poate tocmai de aceea, Gabi canta cum stie el, despre iubire, viata si mai putin despre fericire. "

Alex Revenco - Evenimentul Zilei

 

"Gabriel Dorobantu nu se inghesuie sa apara la televizor. Adevarul este ca marile voci n-au nevoie de publicitate. Zece ani daca n-ar mai urca pe scena si tot ar fi imposibil sa nu ne amintim de vocea lui Dorobantu, de slagarul care l-a facut vestit "Hai, vino iar in gara noastra mica ", piesa indragita si acum de melomani. Deh, trebuie sa recunoastem, avem un public nostalgic...
Cum deja s-au implinit doi ani de la lansarea ultimului sau album, iata ca a sunat ceasul pentru un altul, intitulat "O picatura de amor "editat de Casa de Discuri Electrecord. Merita ascultat. Cuprinde melodii braziliene semnate de Roberto Carlo, dar si celebra piesa "Sub lumina reflectoarelor ", compusa de Charlie Chaplin pentru pelicula Luminile orasului . Ne-am fi asteptat si la un videoclip, fiindca asa se vinde acum un artist, la pachet, dar Gabi considera ca nu se merita investitia: Cine sa ma difuzeze pe mine la posturile muzicale comerciale ? Nu pot tine piept noului val . Resemnare? Realism? Poate cate putin din fiecare.
Teatrul de revista "Constantin Tanase" din Bucuresti, al carui angajat este Gabi, a indraznit sa organizeze un spectacol intr-o sala cu mii de locuri. La Sala Palatului. A fost un experiment. Reusit. E semn ca artistii din garda veche nu au fost dati uitarii... si au inca succes"

           Simona Ecovoiu - Jurnalul National


“Exista ceva in viata dumneavoastra, pe care ati vrea sa-l schimbati, domnule Gabriel Dorobantu?   Este foarte bine ca in viata sa ramai cu picioarele pe pamant  si sa nu-ti construiesti un univers care, candva, te-ar putea strivi.”

Ines Hristea – Formula AS

Firma web design - E-rom Media